Szemüveg monitoros, képernyő előtti munkavégzéshez

  2023 Office Cover

  Szemüveg monitoros, képernyő előtti munkavégzéshez

  Rohanó világunkban a tökéletes látással szemben támasztott igények minden eddiginél gyorsabban növekednek és változnak. Az egészséges életvitelhez kapcsolódóan a szem egészségének megőrzése kiemelt jelentőséggel bír. Az erős megerőltetésnek kitett szem gyorsan romlik, a szemüveggel szemben támasztott igények pedig egyre magasabbak. A képernyő előtti munka 70%-kal nagyobb vizuális igénybevételt jelent, mint egyéb közeli munkavégzés.

  Ha bármilyen zavar lép fel az éleslátás folyamatában, a monitoros kép, illetve a munkavégzés akadályozott, kellemetlen érzéseket okoz.

  A számítógép előtti látási panaszok:

  • megerőltetett piros szem,
  • száraz, irritált szem,
  • homályos látás,
  • szemfáradás,
  • sorok összefutása,
  • fejfájás.

  Mindezek leggyakoribb oka a nem korrigált látásprobléma.

  Az éleslátás zavarai már fiatal korban kialakulhatnak: rövidlátás, távollátás, asztigmia, mind-mind dioptriás korrekciót igényelnek, hogy a szembe érkező fény a retina megfelelő helyén alakuljon képpé.

  40 év felett a szem veszít alkalmazkodóképességéből, a szemlencse az évek folyamán fokozatosan elveszti rugalmasságát így a közeli korrekció nem megfelelő. A szem gyorsan elfárad, bepirosodik, gyorsabban lép fel fáradtság, rossz közérzet. E probléma megoldására kínáljuk a munkaszemüveglencsét, melyek a lencsén belüli folyamatos dioptriaváltozással éles látást biztosítanak közelre és félközelre egyaránt.

  Aki távolra és közelre is rosszul lát, annak multifokális szemüveglencsét javasolunk, mely azonnali éleslátást biztosít minden távolságra.

  A monitor előtt gyakran zavarók a csillogások, melyek csökkentik a kontrasztokat, s vakítanak. Ezen javít a képernyő előtti munkavégzéshez speciálisan kifejlesztett kék fény szűrő és tükröződésmentesített réteg, mellyel minden szemüveglencsét bevonunk. Nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem kontrasztosabb, élesebb látást biztosít.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea