Rólunk

  Az alapítás éve: 1992

  Cégünk családi vállalkozásként működik. Első üzletemet édesanyámmal közösen nyitottam, aki látszerész mester és Magyarországon az első optometristák egyike volt. Később öcsém is látszerész, majd optometrista lett, vele közel 10 évig dolgoztam együtt, míg Ő is magán optikát nyitott.

  Közvetlenül a rendszerváltás után még a hiánygazdaság, a silány minőségű áruk korszaka volt jellemző, de ebben a korszakban is törekedtünk a minőségi áruk beszerzésére és azok minőségi, mesterfokon való elkészítésére. Folyamatos tanulással, felkészüléssel vártuk a pozitív változásokat, hogy Magyarországon is elérhetőek legyenek azok a termékek, szemüveg csiszoló és szemvizsgáló gépek, melyeket nyugati kollégáink, már használhattak. Így 1991-ben megszereztem a látszerész mesteri címet. 2005-ben kitűnőre diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Főiskolai karán Optometrista szakon.

  Az idő előre haladtával az optikai piacon is megjelentek a mindenki által elérhető jó minőségű szemüveglencsék, keretek, kontaktlencsék, de evvel egy időben specializálódtak is ezek a termékek. Azonban ezeknek a speciális termékeknek az elkészítése megfelelő hozzáértést és gépparkot is feltételez. Azért, hogy ezeknek az elvárásoknak megfeleljünk, folyamatos továbbképzéseken veszek részt, a kollegáimmal együtt az évek alatt, mindig elsajátítva a legújabb gyártás technikákat, anyagismeretet.

  Szemüveg csiszoló gépeinket folyamatosan cseréljük, újítjuk fel. Mindig a készen arra, hogy a legkülönfélébb szemüveglencse alapanyagokat legnagyobb precizitás mellett, a felírt receptnek megfelelően gond nélkül meg tudjuk munkálni.

  Fontosnak tartom a látszerész, optometrista és szemész szakorvos, szoros kapcsolatát ahhoz, hogy Önök a legdivatosabb és optikailag is legmegfelelőbb szemüveghez, kontaktlencséhez jussanak hozzá.

  Szemvizsgáló rendelőink az eladótértől elkülönítve nyugodt, kényelmes környezettel rendelkeznek. Minden vizsgálathoz modern, pontos eszközöket használunk, így lehetővé téve, hogy az elkészített szemüveggel, illesztett kontaktlencsével jól, élesen és komfortosan lássanak pácienseink.

  Úgy érezem, hogy e célunkat, miszerint vevőinket minőségi árukkal tudjuk kiszolgálni, hogy látásuk megfelelő legyen csak stabil szállítói háttérrel tudjuk elérni. Ezért gondos választás eredményeként évek óta szinte ugyanazok a beszállítói cégeink.

  Reményeim szerint szakmai színvonalunkat a jövőben is tartani, illetve emelni tudjuk. Újfent várjuk üzleteink valamelyikében, illetve köszönthetjük új vásárlónkként.

  Üdvözlettel:

  Cserta János
  optometrista
  kontaktológus
  látszerész mester

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea