zárva

  Kedves Vásárlóink!

  Üzleteink 2019, június 15-től augusztus 20-ig SZOMBATONKÉNT (csak szombatonként) ZÁRVA tartanak. Első szombati munkanap augusztus 24-n lesz.Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!🍦🍨🍧🍡🏄‍♂️🚣‍♀️

  vizsgálat

  Ingyenes látásellenőrzés MÁRCIUSBAN. A Cserta Optika évek óta rendszeresen csatlakozik az országos szintű Látás Hónapja kampányhoz, melyre októberben kerül sor. Idén először két optikákban márciusban is ingyenes látásellenőrzést tartunk.

  201902akció

  Az akció során a BlueControl és UV Control réteget a Hi-Vision LongLife felület-kezelés árán, a Hi-Vision LongLife réteget pedig a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk.

  Az akció időtartama: 2019. február 1. – március 31.

  Az alábbiakban néhány információt olvashatnak a HOYA prémium szemüveglencse rétegekről.

  monitor szemüveg és képernyő előtt dolgozó nő

  A legtöbben már hallottak a monitor szemüvegről, de egyelőre még nem kifejezetten elterjedt ez a típusú védőszemüveg Magyarországon. Kiknek ajánlott a viselése és mi ellen véd? Miben segít, ha a monitor előtt végzett munka során viseljük? Mennyibe kerül beszerezni? Az összes kérdést megválaszoljuk mai cikkünkben.

  Enroute POST


  Éles látás útközben is

  Ahogy az utak egyre zsúfoltabbá válnak, és több időt töltünk a volán mögött, egyre nagyobb terhelésnek tesszük ki a szemeinket is. A kifejezetten a sofőrök számára kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. A prémium kategóriás egyfókuszú, illetve progresszív lencsetervezésben kapható, speciálisan kifejlesztett ragyogáscsökkentő szűrővel, és opcionálisan választható kontrasztfokozó szűrő felhasználásával készülő EnRoute szemüveglencse a következő előnyöket kínálja:

  bluecontroll

  Védelem a kék fény ellen.
  A digitális világ és a digitális eszközök egyre inkább hétköznapjaink részévé váltak. Az ezzel együtt járó vizuális kihívások, a kijelzők által kibocsájtott kék-fény terhelés pedig kortól függetlenül MINDENKIT érint, szemüvegviselőket és szemüveget nem viselőket egyaránt.

  Alkategóriák

  1. oldal / 4

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea