ruha jpeg

  A megfelelő esküvői szemüveg párosítása a ruháddal

  „Az Egyetlen” menyasszonyi ruha megtalálása nem egyszerű feladat. Sok gyönyörű ruha közül választhatsz, és ez sok lehet. Miután kiválasztottad az esküvői ruhádat a nagy napra, a megfelelő szemüveg kiválasztása hozzá már sokkal könnyebb lesz, csak keress a ruha sziluettje alapján, és válaszd ki a számodra ajánlott szemüvegeket!

  bridal glasses2

  Esküvői szemüvegek kiválasztásának a szempontjai:

  1. Milyen stílusú az esküvői ruhád?

  Az esküvői ruhák különböző formákkal és sziluettekkel rendelkeznek, ezért fontos, hogy az esküvői szemüveged harmonizáljon a választott ruháddal.

  Az esküvői ruhád kétségtelenül az összes esküvői felszerelésed legfontosabb része, és általában a legtöbb időt veszi igénybe a tökéletes kiválasztása. Ezért, miután megtaláltad az álmaid ruháját, létfontosságú, hogy az öltözékedet kiegészítő szemüveged is passzoljon hozzá, sőt, akár feldobja azt.

  UV sugárzás

  Amit a fényről tudni kell
  A láthatatlan fényt, mely a színkép ibolya tartományán túl található (vagyis annál rövidebb hullámhosszúságú), ULTRAVIOLA SUGÁRZÁSNAK NEVEZZÜK. Hullámhosszától függően UVA (320-400 nm), UVB (320-290 nm) és UVC (290 nm alatt) tartományokra osztják fel. Napfényen kívül szoláriumban, hegesztés során, képernyők előtt ülve találkozhatunk velük leggyakrabban. A napsugárzás UV sugarai főleg az UVC és az UVB egy része elnyelődnek a légkör ózonrétegében, de az UVA is veszít erejéből. Bizonyos határig bőrünk pigment sejtjei védelmet nyújtanak az UV sugarakkal szemben. Szemünknek azonban kevés védelem adatott meg.

  2024 Nyári akció FB 02

  Napfényre sötétedő lencsék a kényelemért és szeme épségéért!
  Aktív és mozgalmas életmódot folytat? Szeretne egy kényelmes szemüveget,
  amely gyorsan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz? Szeretne egy funkcionális és egyben divatos napszemüveglencsét? Esetleg fontos, hogy fényresötétedő szemüveglencséje a szélvédő mögött is besötétedjen? Szeretné, hogy lencséje rendkívül gyorsan sötétedjen?
  Cserta Optika különböző típusú fényresötétedő szemüveglencséi között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

  brides wearing glasses

  „A menyasszonyként, az esküvődön úgy kell kinézned, mint te magad a legszebb változatodban.” – Bobbi Brown (amerikai sminkes)

  Mert nem minden ara szeret kontaktlencsét viselni...
  Nincs szükség arra, hogy áttérj a kontaktlencsékre, csak azért, mert a barátaid ezt javasolták. Ehelyett szerezz be egy lenyűgöző szemüveget, hogy még csinosabb legyél a nagy napodon.

  2023 meiryo fb 02

  Bemutatkozik a Hi-Vision Meiryo
  A Hi-Vision Meiryo a HOYA legújabb innovációja: az eddigi legmodernebb prémium felületkezelésünk.
  A Hi-Vision Meiryo a HOYA legújabb, legmodernebb és legmagasabb minőségű felületkezelése, mely egyedülálló innovációt képvisel. A kivételes tisztaság, karcállóság és UV-védelem leghatékonyabb kombinációjának köszönhetően, a Hi-Vision Meiryo garantálja a kivételes tisztaságot, hosszú távú lencsevédelmet és a kristálytiszta látást.

  2023 Office Cover

  Szemüveg monitoros, képernyő előtti munkavégzéshez

  Rohanó világunkban a tökéletes látással szemben támasztott igények minden eddiginél gyorsabban növekednek és változnak. Az egészséges életvitelhez kapcsolódóan a szem egészségének megőrzése kiemelt jelentőséggel bír. Az erős megerőltetésnek kitett szem gyorsan romlik, a szemüveggel szemben támasztott igények pedig egyre magasabbak. A képernyő előtti munka 70%-kal nagyobb vizuális igénybevételt jelent, mint egyéb közeli munkavégzés.

  Alkategóriák

  1. oldal / 6

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea