Tökéletes szemüvegkeret stílusok a szemüveges menyasszonyoknak

  Glasses USA Bridal Collection LoveWeddingsNG 1

  Tökéletes szemüvegkeret stílusok a szemüveges menyasszonyoknak

  Előző cikkünket végig olvasva elmondhatjuk, hogy itt az ideje, hogy igent mondj a szemüvegekre! Íme néhány keretstílus, amelyek tökéletesek lehetnek a menyasszonyok számára, és jól illenek a menyasszonyi öltözékükhöz.

  Kerek teknős mintás szemüvegek
  A teknős mintás keretek szépsége abban rejlik, hogy bármihez és mindenhez illik, legyen az szín, ruha, buli vagy a te esküvőd. Mindig nyugtató hatása van. Ezek a keretek sötét teknős színűek lesznek, egyszerű kerek formával. Egy leendő menyasszony számára ez lehet egy jó választás.

  Vintage macskaszem szemüvegek
  A macskaszem megjelenése nőies és finom az esküvőre. Stílusos és gyönyörű minden arcon. Könnyen összehangolható esküvői ruhákkal, és értéket ad az egész menyasszonyi megjelenésnek. A keret színe egyéni választás, azonban a fekete és pasztellszínek mindig divatosak.

  Vastag műanyag, matt felülületű keret
  A matt felületű megjelenés a legújabb és legnépszerűbb 2024-ben. A vastag és félvastag keretes szemüvegek új irányt adnak a személyiségednek. Ez tökéletesen párosítható egy menyasszonyi frizurával és sminkkel is. Újra számos színopció áll rendelkezésre.

  Átlátszó tiszta keretek
  Néha a szín nem számít, de a stílus fontos. Az átlátszó keretek könnyed rózsaszín, zöldes és más szép színekkel illenek a menyasszony bájához. Sokféle forma közül lehet választani, például nagy kerek, négyzet alakú vagy ovális forma. Mind nagyszerűen mutatnak a felejthetetlen napodon.

  Időtálló klasszikus design
  Az öreg arany! A vintage és klasszikus megjelenések mindig magukhoz vonzanak. Időtlenek és mindig ott vannak a legjobb szemüvegek lehetőségei között a menyasszonyok számára. Általában vékonyak, vagy nem annyira vastagok, fekete és barna színekkel. Többféle alak közül választhatsz attól függően, hogy melyik illik az arcformádhoz.

  Wayfarerek
  Ez a modern változata a 70-es évek vintage finom keretes szemüvegeinek. Ez egy kiegyensúlyozott érzetet ad a finom és a feltűnő megjelenésnek. Az esküvői ruháktól a szemüvegekig, az összehangolt párok aranyosak és szeretetteljesek, és még fantasztikusabb látni őket wayfarer szemüvegekben.

  Összefoglalás
  Az esküvők az életed különleges napjai, és soha nem szeretnél kompromisszumot kötni még egyetlen dologban sem ezen a napon.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea