Esküvői szemüvegek kiválasztásának a szempontjai

  bridal glasses2

  Esküvői szemüvegek kiválasztásának a szempontjai:

  1. Milyen stílusú az esküvői ruhád?

  Az esküvői ruhák különböző formákkal és sziluettekkel rendelkeznek, ezért fontos, hogy az esküvői szemüveged harmonizáljon a választott ruháddal.

  Az esküvői ruhád kétségtelenül az összes esküvői felszerelésed legfontosabb része, és általában a legtöbb időt veszi igénybe a tökéletes kiválasztása. Ezért, miután megtaláltad az álmaid ruháját, létfontosságú, hogy az öltözékedet kiegészítő szemüveged is passzoljon hozzá, sőt, akár feldobja azt.

  2. Haj és smink

  A helyes frizura és smink elengedhetetlen ahhoz, hogy a szemüveged jól álljon a menyasszonyi öltözékhez.

  A hullámos vagy strandhullámos (vizes hatású) frizurák jók a kerek keretekkel. Ha elegáns lófarokot viselsz, akkor a kerek vagy macskaszem formájú szemüvegek remekül illenek hozzá.

  Ha a konty mellett döntesz, kísérletezhetsz négyzetes, téglalap alakú vagy ovális keretekkel.

  Végül is a legjobb, ha próbaalkalmakat tartasz a fodrászoddal, és különböző frizurákat próbálsz ki, hogy láthasd, melyik passzol legjobban az esküvői szemüvegedhez és ruhádhoz.

  A sminknek és a szemüvegeknek is összhangban kell lenniük, hogy kiemeljék az arcod vonalait. A vékony, minimalista keretek a legjobban illenek a semleges és természetes sminkhez.

  Azoknak a menyasszonyoknak, akik a barackos sminket kedvelik, bármely bátor színű, vastag keretes szemüvegek jól állnak.

  Végül, ha füstös hatást szeretnél elérni, válassz egy keretet, ami illik ehhez a csábító energiához, például macskaszem szemüvegeket, amik fehérben vadócnak tűnnek majd.

  3. Melyik szemüveg passzol leginkább az arcformádhoz?

  Az arcformád jelentős szerepet játszik abban, hogy milyen keretformák illenek hozzád a legjobban. Például a kerek arcokhoz jobban passzolnak az olyan szögletes stílusok, mint a négyzet alakú, túlméretezett keretek, míg a szív alakú arcokhoz az ovális és téglalap alakú keretek állnak a legjobban.

  A megfelelő alak kiválasztása mellett a megfelelő szín kiválasztása is létfontosságú. Meg kell találnod a tökéletes árnyalatot a bőröd színéből, a szemed színéből és a hajszínedből kiindulva.

  4. A keretek hosszú távú viselhetősége

  Miután sok energiát fektettél a szemüveged kiválasztásába, valószínűleg nem, csak a nagy napon fogod használni, hanem később is, akár a hétköznapokban, akár csak eseményeken. A tartós jó anyagok és a kényelem mind kulcsfontosságúak ahhoz, hogy sokáig viselhesd ezt a szemüveget és megfelelő kiegészítő legyen

  Mi a helyzet a vőlegény esküvői szemüvegével?

  Kétségkívül a nagy nap a menyasszonyról szól, de nem felejthetjük el a vőlegényt sem. Olyan keretet válasszatok, amely illeszkedik az öltönyhöz és a nyakkendő színéhez. Ha kedvesed úgy dönt, hogy szemüveget visel az esküvőd napján, biztosan aranyos lenne, ha a tiéddel harmonizálna a szemüvege. Néhány férfi szeretne fúrt, alig látszó szemüveget, de az erős, hangsúlyos műanyag keret is passzolhat az esküvőhöz.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea