A megfelelő esküvői szemüveg párosítása a ruháddal

  ruha jpeg

  A megfelelő esküvői szemüveg párosítása a ruháddal

  „Az Egyetlen” menyasszonyi ruha megtalálása nem egyszerű feladat. Sok gyönyörű ruha közül választhatsz, és ez sok lehet. Miután kiválasztottad az esküvői ruhádat a nagy napra, a megfelelő szemüveg kiválasztása hozzá már sokkal könnyebb lesz, csak keress a ruha sziluettje alapján, és válaszd ki a számodra ajánlott szemüvegeket!

  1. Sellő vagy halcsont alakú ruha
  A sellő vagy halcsont alakú ruha tökéletes választás azoknak, akik szeretnék kidomborítani az alakjukat. Megöleli a mellkast, a derekat és a csípőket, majd alul kibővül. Az érzéki homokóra forma a retró ihletésű felül hangsúlyosabb kereteket vagy macskaszem stílusú szemüveget részesíti előnyben.

  2. „A” vonalú ruha
  Ahogy a neve is sugallja, ez a stílus az ábécére utal. A testhez simuló felsőrészből indítva a ruha alulra kibővül az övtől a szoknyáig. Mivel ez egy klasszikus sziluett, szinte bármilyen szemüveg formához passzolhat, csak válaszd ki az arcformádnak megfelelőt.

  3. Hercegnői vagy bálruha
  Gondolj Disney hercegnőkre, és már meg is van a helyes elképzelés. Ez a design a felsőtestedet öleli körül, majd egy nagy szoknyával végződik, ami drámát és varázslatot kölcsönöz. Egy ilyen feltűnő ruhához jobban illik egy egyszerű dizájn, semleges vagy világos árnyalatokban, hogy kiegészítse a ruhádat, ne pedig elnyomja azt.

  4. Trombita stílusú ruha
  Egy keresztezés az A-vonalú és a sellő között, ez a ruha a felsőtesttől a középcsípőig illeszkedik, majd enyhén kibővül a térd alatt. Hasonlóan a sellő stílushoz, ez a ruha jól passzol a felül hangsúlyosabb vagy macskaszem keretekhez, mivel kiemeli a ruha enyhe íveit.

  5. Shift stílusú esküvői ruhák
  Az alkalmiasabb, de kényelmes és stílusos megjelenést kereső menyasszonyoknak tökéletes választás lehet a shift stílusú ruha. A shift ruhák esetében a szövet egyenesen lefelé halad a vállaktól és a térdekig ér. Ezt az egyszerű sziluettet feldobják az érdekesebb szemüvegkeretek, például azok, amelyek élénkebb vagy sötétebb színekkel rendelkeznek, vagy egyszerűen csak szokatlanabb formákkal rendelkeznek.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea