Élvezd élesen a nyarat!

  2023 Sensity Blue FB5

  Élvezd élesen a nyarat!

  Aktív és mozgalmas életmódot folytat? Szeretne egy kényelmes szemüveget,
  amely gyorsan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz? Szeretne egy funkcionális és egyben divatos napszemüveglencsét? Esetleg fontos, hogy fényresötétedő szemüveglencséje a szélvédő mögött is besötétedjen?

  Cserta Optika különböző típusú fényresötétedő szemüveglencséi között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.
  A rendkívüli kényelmet és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt nyújtó fényresötétedő szemüveglencsék alkalmazkodnak az Ön életstílusához. A napfényre sötétedő termékcsaládunkkal anélkül élvezheti a 2 az 1-ben szemüveglencse előnyeit, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kontraszt és a színérzékelés terén.
  Ha Ön aktív és mozgalmas életet él, fontos, hogy szemüveglencséi is lépést tartsanak életmódjával minden körülmények között. Mindegy, hogy épp ügyeket intéz beltéren, vagy hegyet mászik, fényresötétedő szemüveglencséink rendkívül gyorsan sötétednek, világosodnak.
  Biciklizés, horgászat, autóvezetés, kirándulás, futás. Egyes lencséink az UV fény és látható fény hatására extra sötét színűvé változnak a szabadban. Ezek a lencsék még az autó szélvédője mögött is működnek.
  Szeretne egy olyan új típusú napszemüveg lencsét, amely funkcionális és divatos is egyben? Stílusos tükrös rétegű napfényre sötétedő lencséink exkluzív megjelenést nyújtanak Önnek. Ráadásul a lencsék extra sötét színt vesznek fel a szabadban és még az autó szélvédője mögött is besötétednek!
  Üzleteinkben a hét minden napján szemvizsgálatot is végzünk, hogy a szemüveg a legújabb dioptriáknak megfelelően készüljön el. Bejelentkezni a vizsgálatra az üzletek telefonszámain lehet.
  Uv szűrős, polarizát napszemüvegek, dioptriás napszemüveglencsék és napfényre sötétedő dioptriás lencsék -30%-os akcióval kaphatók üzleteinkben július 31-ig.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea