Éleslátás minden távolságra: multifokális szemüvegek!

  multifokális szemüvegek

  A távoli és az olvasó szemüveg folyamatos cserélgetése nem nyújt ideális megoldást az öregszeműségre. Sokkal inkább a multifokális lencsék jelentik a legjobb optikai megoldást erre a problémára, mivel több korrekciós zónából állnak. Ezek a zónák teszik lehetővé, hogy viselőjük élesen lásson minden távolságra. A multifokális lencsék előnyei vitathatatlanok: kényelmes használatuk mellett, magabiztosságot is kölcsönöznek viselőjüknek, hiszen általuk urai lehetünk a saját környezetünknek közel, s távol egyaránt.

  Távoli zóna: A szemüveglencse felső része kényelmes távoli látást biztosít, például vezetés, TV nézés közben, egy moziban vagy ha csak egyszerűen élvezni akarja valahol a kilátást.

  Köztes zóna: Ez a terület, vagy más néven a progresszív csatorna, a lencse középső részén helyezkedik el, ahol a lencse erőssége lassan, fokozatosan kezd átváltani a távoli korrekcióból a közeli korrekcióba. A terület szélessége az adott lencseviselő számára megfelelőnek ítélt lencsetípus kialakításától függ. Ezen a zónán át nézzük például a számítógép monitort vagy az autó műszerfalát.

  Közeli zóna: Ez a terület a lencse legalsó része, olvasásra és a közeli tárgyak látására szolgál.

  Periférikus zóna: A multifokális lencsék periférikus zónái a lencse oldalsó szélein található homályos területek. Ezeket a részeket nem lehet a lencséből teljesen kiküszöbölni, ugyanakkor egyáltalán nem zavarják a látást, ha valaki pontosan betartja a lencse viselésére vonatkozó tanácsokat.

  Szemüveg kiválasztása szakembert igénylő feladat. Üzleteinkben felkészült kollegáinkkal a legmegfelelőbb megoldást keresünk, igényeinek megfelelően. Feltétlenül olyan lencsét ajánlunk, ami mellé megszokási garanciát vállalunk. Abban az esetben, ha nincs megelégedve a lencse nyújtotta látásélménnyel, a szemüveg vételárát visszafizetjük. Most rendkívüli 30 %-os kedvezménnyel kínáljuk februárban a prémium kategóriás Hoya multifokális lencséket. Üzleteinkben várjuk Önöket computeres és szemész szakorvosi szemvizsgálatra.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea