Gyermekek szemvizsgálata másképpen

  index

  A Székesfehérvár, Madách utcai szemészeti rendelőnk rendelkezik egy speciálisan a gyermekek vizsgálatára kifejlesztett úgynevezett PLUSOPTIX nevű készülékkel. Ez a műszer alkalmas 3 éves kortól kisgyermekek fénytörésének meghatározására. A videoskiaszkóp elvén működő eszköz képes bemérni és a dioptria hibákat kimutatni.


  A vizsgálat során, a gyermek számára biztonságban, a szülő ölében ül. Az orvos és az eszköz kb. 1 méter távolságból,- a gyermek számára biztonságos távolságból-, 20mp alatt videofelvételt készít. A mérőberendezésen egy mosolygós ábra látható, mely a mérés közben hangot ad ki, így a vizsgált szemeket a készülékre vonzza. A két szemet egyszerre méri, pupillatágítás nélkül.
  A készülék alkalmas a fénytörési hibák (rövidlátás, távollátás, asztigmia) kimutatására, ill. a kancsalság és a következményes tompalátás korai felismerésére. A fénytörési hibák manifeszt (nyilvánvaló) részét képes csak kimutatni.
  Amennyiben a vizsgáló úgy ítéli meg, hogy eltérés van a két szemnél , akkor további vizsgálatok szükségesek. A teljes körű szemészeti vizsgálat nem nélkülözhető. A vizsgálat fontos részét képezi a családi kórtörténet.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea