Napi kontaktlencsével szabadon

  A550.16 BOD Facebook 1200x1200px

  A kontaktlencse látásjavító modern segédeszköz, melyet a szem elülső felszínére illesztünk. A kontaktlencsék legtöbbször ugyanazt a célt szolgálják, mint a hagyományos szemüvegek, de gyakorlatilag észrevehetetlenek.


  A napi cseréjű lencséket ajánlom egyrészt mindazoknak, akik nem szeretnének állandóan kontaktlencsét hordani, de bizonyos alkalmakkor zavaró lehet a szemüveg. Saját tapasztalatom alapján a sport az egyik ilyen tevékenység, hiszen sokkal szabadabban tudok mozogni kontaktlencsében, mint szemüvegben. Strandolásnál is szeretem a napi lencsét, mivel nem csak a parton látok élesen amikor fenn van a szemüvegem, hanem a vízben is. Önfeledten mozoghatok, játszhatok a vízben. Nyári napokon, amikor szívesen hordanánk egy divatos napszemüveget, szintén tökéletes megoldás a napi kontaktlencse. Strandoláshoz az állandó kontaktlencsét használók is válthatnak a napira, hiszen a vízből megfertőződhet a kontaktlencséje, melyet nap, mint nap visszahelyez a szemére. A napi cseréjű lencséket viszont, használat után kidobjuk és a következő használatkor steril, új lencsét helyezünk a szemünkre. Léteznek  napi cseréjű multifokális kontaktlencsék is mely azoknak kell, akik távolra és közeli nézéshez is más dioptriát viselnek. Így nekik sem kell feladniuk a kényelmüket és napi kontaktlencsében is látnak minden távolságra. Tökéleetes a naponta eldobható kontaktlencse még azoknak is, akik nem akarnak a napi tisztítási folyamatokkal bajlódni, minden nap tiszta steril lencsét helyezhetnek fel a szemükre.
  Akik attól félnek, hogy nehéz felhelyezni a szemre, illetve kivenni azt, el kell hogy oszlassam a tévhitet. Mindenki képes erre az egyszerű mozdulatsorra. Vizsgálat után megtanítjuk a kezelésére a kontaklencsének és avval a szemén távozhat és kipróbálhatja az új látásélményt.
  Ismerje meg a látásjavító segédeszköznek ezt a modern formáját! Amennyiben részletesebben tájékozódna a kontaktlencsékről, vizsgálati módszereiről, látogasson meg bennünket egyik üzletünkben.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea