Éleslátás kontaktlencsével

  A kontaktlencse látásjavító modern segédeszköz, melyet a szem elülső felszínére illesztünk. A kontaktlencsék legtöbbször ugyanazt a célt szolgálják, mint a hagyományos szemüvegek, de gyakorlatilag észrevehetetlenek.

  Több típusa létezik. Azt, hogy ki melyiket hordja, függ a szemtől, életviteltől, igényektől. 4 fő csoportba sorolhatóak a lencsék.

  Havi cseréjű kontaktlencsék melyek napi 12 órát hordhatóak, majd a szemet pihentetni, a lencsét pedig a tároló tokba helyezés előtt tisztítani kell. Éjjel - nappal viselhető lencsék, melyek a felhelyezés után akár 1 hónapig is a szemen maradhatnak anélkül, hogy kivennénk azokat a szemünkből tisztítanánk azokat. Napi cseréjű lencsék, melyeket használat után kidobunk és a következő használatkor steril, új lencsét helyezünk a szemünkre. Színes kontaktlencsék melyek nem csak a látást javítják, de kozmetikai funkciójuk is van, megváltoztatják a szemünk színét.

  Léteznek multifokális kontaktlencsék is mely azoknak kell, akik távolra és közeli nézéshez is más dioptriát viselnek. Így nem kell szemüveget cserélgetniük, illetve a távoli korrekciós kontaktlencséhez nem kell külön olvasó szemüveget használniuk.

  Kontaktlencsét több okból is választhatjuk a szemüveg viselése helyett. Esztétikai okból, van aki nem szereti a szemüveget. Kényelmi szempontból sportoláshoz, alkalmi viseletnek. Magasabb dioptriáknál jobb látás érhető el lencsével. Egyes szembetegségeknél kontaktlencse viselése javasolt.

  Üzleteinkben várjuk azokat, akik szeretnék kipróbálni a kontaktlencsét. Egy alapos szemvizsgálat után kiválasztjuk a szemnek és a viselő igényeinek legmegfelelőbbet, majd megtanítjuk a helyes használatra. Akik attól félnek, hogy nehéz felhelyezni a szemre, illetve kivenni azt, el kell hogy oszlassam a tévhitet. Mindenki képes erre az egyszerű mozdulatsorra. Vizsgálat után kontaktlencsével a szemén távozhat és kipróbálhatja az új látásélményt. A következő napokban pedig eldöntheti, hogy a jövőben szeretne-e lencsét viselni.

  Ismerje meg a látásjavító segédeszköznek ezt a modern formáját!

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea