Speciális beltéri munkaszemüvegek

  Beltéri és munkaszemüvegnek nevezzük azokat a modern szemüveglencséket, amelyeket a legújabb ergonómiai megoldásoknak megfelelően terveztek irodai és egyéb beltéri munkákhoz.

  Munkavégzés a szem megerőltetése nélkül

  Minden olyan tevékenységhez illenek, amelyek éles látást igényelnek közeli és különböző közbenső távolságokra egyaránt. Legyen az monitor előtti munkavégzés, ügyfelekkel való foglalkozás, esetleg egy tárgyalás, ahol nemcsak a jegyzeteinket, laptopunkat, kivetített anyagot, hanem a partnereket is élesen, tisztán kell látni.

  A szemünk arra törekszik, hogy minden távolságra mindig élesen lássunk. Egy nem az adott munkához megfelelő szemüveg, vagy korrekció viselése esetén nagyon sok többlet energiát emészt fel. Ilyenkor a leggyakrabban előforduló panaszok: fejfájás, viszkető és égő szemek, esetenként a látás vibrálása. Homályosan látunk távolra, szemünk elfárad, nehezen tud fókuszálni a papírról a képernyőre - és vissza. Ez zavaró a munkában, eltévesztjük, hol is tartottunk. A munka utáni pihenésünket, magunkra fordított időt is tönkre teheti. Az is előfordul, hogy nem látjuk tisztán a távoli dolgokat, ha sokáig néztük a képernyőt. Ezek a panaszok egyértelműen a szem túlerőltetését jelzik. A mai, speciálisan az adott munkához rendelt, kifejlesztett munkaszemüveg lencsékkel minimálisra csökkenthetőek ezek a panaszok.

  A munka és beltéri szemüveglencsék előnyei, hogy tökéletes ergonómiai megoldást nyújtanak a munkakörnyezetünkben. Nyugodt, éles látást biztosítanak közelre és középtávolságra, fókuszálás és újrafókuszálás nélkül.

  Az Ön igényeinek megfelelő szemüveg kiválasztása szakembert igénylő feladat, üzleteinkben felkészült kollegáinkkal a legmegfelelőbb lencsét ajánljuk, mellyel a legkisebb energia ráfordítással végezheti el napi munkáját, feladatait.

  A beltéri lencsék extra támogatást nyújtanak Önnek, és kényelmes, nyugodt látást biztosítanak.

  Amennyiben részletesebben tájékozódna, látogasson meg bennünket egyik üzletünkbe.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea