Egy új fejezet a fényresötétedő lencsék történetében

  fenyresotetedo

  Függetlenül attól, hogy milyen sokféle tényező játszik szerepet egy új szemüveg kiválasztásakor, van egy általános szempont, amely minden vásárló esetében igaz: az új szemüvegnek illeszkednie kell a viselő életstílusához. Az új szemüveg legyen praktikus, kényelmes, optikailag tökéletes, védje a szemet és lehetőség szerint legyen divatos is – ezek az elvárások olyan szemüveglencsét követelnek meg, amely minden körülményhez képes alkalmazkodni, hiszen a szemüvegviselők gyakran egész nap, különböző körülmények között hordják szemüvegüket.

  Erre az igényre fejlesztették ki a fényre sötétedő lencséket. A Transitions cég legújabb lencséje a Signature VII minden eddigi lencsénél rugalmasabban reagál a különböző fényviszonyokra a közvetlen és közvetett napfényre. Ez azt jelenti, hogy sötétebbek a napsütésben, akkor is, amikor nem közvetlenül éri a lencsét a fény. Viselője csak azt veszi észre, hogy élesebben lát és élénkebbek a színek, de a lencse színárnyalatának változását nem. Amint beltérbe lép, gyorsan kivilágosodnak, olyan átlátszóak lesznek, mint a hagyományos szemüveglencsék. Mindenkinek ajánlom, akik sokat vannak szabadban és beltérben egyaránt és nem akarják cserélgetni a szemüvegüket.

  A Transitions másik legújabb fejlesztése, az XTRACTIVE szemüveglencsék azon tulajdonsága, hogy nemcsak szabadban, de az autó szélvédője mögött is sötétednek, és a vezetéshez kellemes sötét árnyalatot vesznek fel, kielégített egy régi vásárlói igényt. Emellett a jelenleg kapható legsötétebb Transitions szemüveglencse, akár 90%-ig besötétedik, ami eléri, vagy akár meg is haladja egy napszemüveg sötétségét. Mindenkinek ajánlom, akik nagyon sötét szemüveglencsét szeretnének kültérben, napfényben, illetve akiket autóvezetés közben zavar a napfény. Természetesen mindkét típusú szemüveglencse 100%-ban kiszűri a káros UVA és UVB sugarakat.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea