Napfényre sötétedő lencsék a kényelemért és szeme épségéért!

  2024 Nyári akció FB 02

  Napfényre sötétedő lencsék a kényelemért és szeme épségéért!
  Aktív és mozgalmas életmódot folytat? Szeretne egy kényelmes szemüveget,
  amely gyorsan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz? Szeretne egy funkcionális és egyben divatos napszemüveglencsét? Esetleg fontos, hogy fényresötétedő szemüveglencséje a szélvédő mögött is besötétedjen? Szeretné, hogy lencséje rendkívül gyorsan sötétedjen?
  Cserta Optika különböző típusú fényresötétedő szemüveglencséi között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.


  A rendkívüli kényelmet és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt nyújtó fényresötétedő szemüveglencsék alkalmazkodnak az Ön életstílusához. A napfényre sötétedő termékcsaládunkkal anélkül élvezheti a 2 az 1-ben szemüveglencse előnyeit, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kontraszt és a színérzékelés terén.
  Ha Ön aktív és mozgalmas életet él, fontos, hogy szemüveglencséi is lépést tartsanak életmódjával minden körülmények között. Mindegy, hogy épp ügyeket intéz beltéren, vagy hegyet mászik, fényresötétedő szemüveglencséink rendkívül gyorsan sötétednek, világosodnak.
  Biciklizés, horgászat, autóvezetés, kirándulás, futás. Egyes lencséink az UV fény és látható fény hatására extra sötét színűvé változnak a szabadban. Ezek a lencsék még az autó szélvédője mögött is működnek.
  Szeretne egy olyan új típusú napszemüveg lencsét, amely funkcionális és divatos is egyben? Stílusos tükrös rétegű napfényre sötétedő lencséink exkluzív megjelenést nyújtanak Önnek. Ráadásul a lencsék extra sötét színt vesznek fel a szabadban és még az autó szélvédője mögött is besötétednek!
  A Hoya Sensity 2 fényresötétedő lencsék:
  - Kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között, a Stabilight Technology eljárásnak köszönhetően
  - Csökkentik a ragyogást, továbbá kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosítanak, az élénk, természetes színárnyalatoknak köszönhetően
  - Vonzó, 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek kültéren
  - Rendkívül tiszta látásélményt nyújtanak beltéren
  Élénk, természetes színárnyalatok
  A Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek.
  A Hoya Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék több természetes színárnyalatban – Sensity Szürke, Sensity Barna Sensity Zöld és Sensity Kék –kaphatóak, amelyek megfelelnek a modern divatirányzatoknak, így nem csak tiszta látómezőt, hanem elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

  Széles választék
  A Hoya Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék széles választékban kaphatóak, így garantáltan meg tud felelni minden vásárlói igénynek. A Sensity 2 lencsék speciálisan a Hoya prémium termékkategóriájához kerültek kifejlesztésre, és a Hoya gyártott, prémium egyfókuszú és progresszív lencséivel elérhetőek – köztük a díjnyertes Hoyalux iD termékcsalád tagjaival is. Emellett, a Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék a Hoya minden prémium tükröződéscsökkentő rétegével kaphatóak.

  Üzleteinkben a hét minden napján szemvizsgálatot is végzünk, hogy a szemüveg a legújabb dioptriáknak megfelelően készüljön el. Bejelentkezni a vizsgálatra az üzletek telefonszámain lehet.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea