Munkavégzés a szem megerőltetése nélkül

  Blue Control by Hoya

  Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

  A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását. Csökkenti a ragyogást, tükröződést, kontrasztosabb látást, természetesebb színérzékelést biztosít. Ötszörös karcálló réteget tartalmaz a világ legellenállóbb felületkezelésének köszönhetően.

  Természetesen a jó felületkezelés alá kell egy jó szemüveglencse is, hogy a kívánt hatást elérjük. Beltéri és munkaszemüvegnek nevezzük azokat a modern szemüveglencséket, amelyeket a legújabb ergonómiai megoldásoknak megfelelően terveztek irodai és egyéb beltéri munkákhoz. Minden olyan tevékenységhez illenek, amelyek éles látást igényelnek közeli és különböző közbenső távolságokra egyaránt. Legyen az monitor előtti munkavégzés, ügyfelekkel való foglalkozás, esetleg egy tárgyalás, ahol nemcsak a jegyzeteinket, laptopunkat, kivetített anyagot, hanem a partnereket is élesen, tisztán kell látni.

  A szemünk arra törekszik, hogy minden távolságra mindig élesen lássunk. Egy, nem az adott munkához megfelelő szemüveg vagy korrekció viselése nagyon sok többlet energiát emészt fel. Ilyenkor a leggyakrabban előforduló panaszok: fejfájás, viszkető és égő szemek, esetenként a látás vibrálása. Homályosan látunk távolra, szemünk elfárad, nehezen tud fókuszálni a papírról a képernyőre - és vissza. Ez zavaró a munkában, eltévesztjük, hol is tartottunk. A munka utáni pihenésünket, magunkra fordított időt is tönkre teheti. Az is előfordul, hogy nem látjuk tisztán a távoli dolgokat, ha sokáig néztük a képernyőt. Az Ön igényeinek megfelelő szemüveg kiválasztása szakembert igénylő feladat, üzleteinkben felkészült kollegáinkkal a legmegfelelőbb lencsét ajánljuk, mellyel a legkisebb energia ráfordítással végezheti el napi munkáját, feladatait.

  Most rendkívüli 30 %-os kedvezménnyel kínáljuk februárban és márciusban a prémium kategóriás Hoya beltéri lencséket, BlueControl speciális monitorszűrő réteggel. Üzleteinkben várjuk Önöket computeres és szemész szakorvosi szemvizsgálatra.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea