A fényresötétedő, fotokromatikus lencsék legújabb generációja: Sensity 2

  sensity 2 napfényre sötétedő fotokromatikus lencse

  Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek fényre sötétedő portfóliónk legújabb és leginnovatívabb tagját, a Sensity 2 szemüveglencsét, amely 2020. augusztus 1-jétől rendelhető gyártott lencsékre!

  Ez a forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse. Az új Sensity 2 szemüveglencsék - a korábbi Sensity lencsékhez hasonlóan – a Hoya által szabadalmaztatott technológiáknak és a már megszokott Hoya minőségnek köszönhetően rendkívül tartósak és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak minden hőmérsékleten és évszakban.

  A Hoya Sensity 2 fényresötétedő lencsék:

  -          Kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között, a Stabilight Technology eljárásnak köszönhetően

  -          Csökkentik a ragyogást, továbbá kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosítanak, az élénk, természetes színárnyalatoknak köszönhetően

  -          Vonzó, 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek kültéren

  -          Rendkívül tiszta látásélményt nyújtanak beltéren

  Továbbfejlesztett fotokromatikus lencsék

  A Stabilight Technology felhasználásával készülő Hoya Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék a fotokromatikus lencsék kategóriáját egy még magasabb szintre emelik. A Stabilight Technology biztosítja a Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék kiegyensúlyozott teljesítményét, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között. A Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék pillanatok alatt egy vonzó, 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbi Sensity lencséknél kétszer gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Eközben ráadásul végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék a legnagyobb kényelmet és megbízhatóságot biztosító fotokromatikus lencsék a szemüvegviselők számára!

  Élénk, természetes színárnyalatok

  A Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek.

  A Hoya Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék egyelőre két természetes színárnyalatban – Sensity Szürke és Sensity Barna –kaphatóak, amelyek megfelelnek a modern divatirányzatoknak, így nem csak tiszta látómezőt, hanem elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

  Rendkívüli teljesítmény és tartósság

  A Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék a Hoya által szabadalmaztatott Fotokromatikus Precíziós Technológia felhasználásával készülnek. Ez egy rendkívül pontos felületkezelési eljárás, mely biztosítja a molekulák egyenletes eloszlását a lencse teljes felületén. Az eredmény: tökéletes tapadás, mely a vásárlók számára a Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék rendkívüli teljesítményében és tartósságában nyilvánul meg.

  Széles választék

  A Hoya Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék széles választékban kaphatóak, így garantáltan meg tud felelni minden vásárlói igénynek. A Sensity 2 lencsék speciálisan a Hoya prémium termékkategóriájához kerültek kifejlesztésre, és a Hoya gyártott, prémium egyfókuszú és progresszív lencséivel elérhetőek – köztük a díjnyertes Hoyalux iD termékcsalád tagjaival is. Emellett, a Sensity 2 napfényre sötétedő, fotokromatikus lencsék a Hoya minden prémium tükröződéscsökkentő rétegével kaphatóak.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea