Infekciókontroll intézkedések vizsgálóinkban!

  infekció vizsgáló jpeg

  Az Önök, embertársaink és saját egészségünk érdekében a következő szabályokat hoztam, hogy a fertőzés veszély legkisebb kockázatával vizsgálhassuk meg a szemét.

   

  1, Amennyiben valaki megfázás, vagy légúti fertőzés bármely tünetét észleli magán (pl.: köhög, tüsszög, lázas stb.), elutasítjuk a vizsgálatát és megkérjük, hogy keressen fel bennünket egy későbbi időpontban.

  2, Amennyiben valaki tüneteket nem észlel, de az elmúlt 14 napban fertőzött országból érkezett Magyarországra, vizsgálatát nem vállaljuk csak egy későbbi időpontban.

  3, Mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy vizsgálatra lehetőség szerint kísérő nélkül, és csak a lefoglalt vizsgálati időpontjában, vagy azt megelőzően csupán néhány perccel érkezzen, annak érdekében, hogy a várakozással töltött időt, illetve a váróban egyidejűleg tartózkodók létszámát minimálisra tudjuk csökkenteni.

  4, Vizsgálatot csak olyan esetben végzünk, ha a páciens szájmaszkban érkezik és a vizsgálat időtartama alatt folyamatosan viseli. Természetesen kollegánk is folyamatosan viseli a maszkot.

  5, A vizsgálóba belépés után azonnal, mielőtt bármihez hozzáérhetne, megkérjük a pácienst, hogy alaposan mosson kezet. Természetesen kollegánk is fertőtleníti a kezét.

  6, A szemvizsgáló gépeket, eszközöket a vizsgálat befejezése után alaposan, speciális szerrel fertőtlenítjük, mielőtt újabb pácienst fogadnánk.

  Köszönöm, hogy segítenek a fenti rendszabályok betartásában.

  Jó egészséget:

  Cserta János

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea