Vezetéshez kifejlesztett lencsék

  Enroute POST


  Éles látás útközben is

  Ahogy az utak egyre zsúfoltabbá válnak, és több időt töltünk a volán mögött, egyre nagyobb terhelésnek tesszük ki a szemeinket is. A kifejezetten a sofőrök számára kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. A prémium kategóriás egyfókuszú, illetve progresszív lencsetervezésben kapható, speciálisan kifejlesztett ragyogáscsökkentő szűrővel, és opcionálisan választható kontrasztfokozó szűrő felhasználásával készülő EnRoute szemüveglencse a következő előnyöket kínálja:


  - A fényvisszaverődések és a szembejövő forgalom zavaró fényhatásainak nagymértékű csökkentése
  - Kontrasztosabb látás és jobb fényérzékelés sötétedés után, ködben és esőben
  - Tiszta, torzításmentes látómező távolra, valamint a műszerfalra vagy a tükrökbe tekintve
  - Zavartalan, gyors fókuszváltás a különböző távolságok között
  - EnRoute Pro szemüveglencse kifejezetten a hivatásos sofőrök számára
  Emellett, a különböző időjárási viszonyok, például a köd, az eső, a hó és a napsütés is zavarhatják a látásunkat. A szürkületben vagy sötétben történő vezetés a legtöbb ember számára kihívást jelent, de az erős fények és a ragyogás is zavaróak lehetnek. A LED és Xenon fényforrások különösen vakító hatásúak. A mélységérzékelés, színlátás és periférikus érzékelés képességei csökkennek. A fedélzeti műszerek által kibocsájtott kék fény pedig tovább csökkenti a látásélességet.
  Végül fontos figyelembe vennünk, hogy a sofőrök reakcióideje 90%-ban a látásukon múlik, a nem megfelelő látási viszonyok így lassabb reakcióidőt eredményeznek. Az utakon pedig pillanatok alatt kialakulhatnak veszélyes helyzetek, ezért fontos, hogy megfelelő szemüveget viseljünk!
  Vezetés közben főként előre tekintünk, ami széles, tiszta látómezőt kíván meg, ráadásul a szemünk, minimális fejmozgás mellett, gyors váltásokra is kényszerül a különböző távolságok, az út és a navigációs rendszer, illetve a tükrök és a műszerfal között. A fókuszálás és újrafókuszálás pedig különösen nehéz lehet az idősebb sofőrök számára. Az egyfókuszú és progresszív lencsetervezésben elérhető EnRoute és EnRoute Pro lencsék tiszta, torzításmentes látómezőt biztosítanak távolra, valamint a műszerfalra vagy a tükrökbe tekintve is. Az EnRoute progresszív lencsék a Hoya világhírű integrált dupla felületkialakítási eljárásával kerülnek legyártásra, így szélesebb látómezőt biztosítanak, és gyors váltást tesznek lehetővé a különböző távolságok között. A Kiegyensúlyozott Látáskontroll segítségével pedig stabil képérzékelést biztosítanak a dinamikus vezetési helyzetekben is
  Kontrasztfokozó szűrő: A szűrő kontrasztosabb látást és jobb színérzékelést biztosít, továbbá magasabb szintű védelmet nyújt a ragyogás ellen. Ez a szűrő csak az EnRoute Pro lencsék esetében érhető el.
  Speciális EnRoute progresszív lencsetervezés: Az integrált dupla felületkialakítási technológia és a Kiegyensúlyozott Látáskontroll éles, stabil látómezőt biztosítanak, és segítségükkel könnyű képváltás érhető el a távoli látómező, a műszerfal, valamint a tükrök között. Emellett, az EnRoute Pro a viselő egyedi igényeire szabható.
  Ragyogáscsökkentő szűrő: A csúcstechnológiai eljárással és prémium tükröződéscsökkentő felületkezeléssel készülő EnRoute lencsék ragyogáscsökkentő szűrője jelentős mértékben csökkenti a szembejövő forgalom LED és Xenon fényszórói, a közlekedési lámpák, valamint a műszerfal által kibocsájtott nagy energiájú fény okozta ragyogást. Emellett, minimalizálja a zavaró fényvisszaverődéseket, miközben kontrasztosabb látást és jobb fényérzékelést biztosít, még a gyengébb fényviszonyok esetén is.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea