Október a látás hónapja

  LH 2020 FBpost

  Október a Látás Hónapja 2020-ban is!

  Mint minden évben, az idén is csatlakozunk immár 14 éve az országos Október a látás hónapja kampányhoz, mely nagyszerű lehetőség Önnek, hogy kiemelt figyelmet fordíthasson az egyik legfontosabb érzékére, a látására! Itt az idő, hogy látása is kapjon egy kis gondoskodást. Célunk, hogy segíthessük jobbá tenni az Ön látását, és visszakaphassa a maximális éleslátás élményét újra. Higgye el, megéri ezt a 20 percet a látására fordítani!

  Miért kell évente a látásellenőrzés?

  A szemüvegviselők jelentős része, nem a megfelelő, az esetek nagyrészében elavult, régi korrekcióval használja a szemüvegét. Ez könnyen fáradékonyságot, fejfájásos panaszokat, általános rossz közérzetet okozhat. Üzleteinkben szakértő kollégáim a látásellenőrzés során ellenőrzik az ön aktuális látásélességét, és ezt összevetve az Ön által viselt szemüveg értékeivel, fontos, és hasznos tanácsokkal látják el Önt. A látásellenőrzés során, és annak eredményeképpen javaslatot teszünk Önnek a további szükséges lépésekre, vizsgálatokra, esetleges új szemüvegre, akár kontaktlencsére is. Mindezen túl, egyfajta bónuszként örömmel nyújtjuk Önnek a meglévő szemüvegének szakszerű állapotfelmérését, ellenőrzését, szükséges beállítások elvégzését.

  A káros kékfény szűrése évek óta a kampány fő üzenetei között van, kiemelten fontos és aktuális 2020-ban is! Az idei évben mindannyian megtanultuk mit jelent a home office, digitális oktatás kifejezések. Sokan sokkal több időt töltenek a monitor előtti munkavégzéssel, mint korábban. Gyermekeink is otthonról, a monitor előtt tanultak. Szemünket extra terhelésnek tesszük ki. A digitális eszközök túlzott használata okozta fejfájás, szemfájás, szemfáradtság mindennapjaink részévé vált. A legtöbben elfogadjuk, pedig tehetünk ellene! Védenünk kell a szemünket a monitorok, beltéri LED fények káros kékfény terhelése ellen, gyermek és felnőtt, és az idősebb korosztály esetében is. A mai modern szemüveglencsék, kontaktlencsék maximális védelmet nyújtanak a kékfény káros hatásai ellen. Üzleteinkben részletes felvilágosítást adunk ezekről a lehetőségekről és most októberben jelentős kedvezményekkel is segítünk a kipróbálásukhoz.

  Tisztában vagyunk vele, hogy a tavasszal kezdődő járvány terjedése most a legnagyobb ezért kidolgoztunk egy 5 pontból álló COVID-19 protokollt, mely maximális védelmet nyújt az üzleteinkbe betérőknek és kollegáinknak egyaránt. Kérjük tartsa be előírásainkat üzleteinkben.

  Kézfertőtlenítés érkezéskor, maszk viselése az optikában, biztonságos távolság betartása, maximálisan biztonságos, akár érintésmentes szemvizsgálat, szemüvegek, üzleteink minden napos ózonos fertőtlenítése!

  Várjuk szeretettel a Látás Hónapja 2020 kampányban Önt is!

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea