3D nyomtatású szemüveg

  maxresdefault 2

  Ön egyedi! Csakúgy, mint Yuniku a világ első 3D nyomtatású szemüvege!

   

  Székesfehérváron előszőr nálunk érhető el a jövő - a mi Távírda utcai üzletünkben már a jelen - szemüvegkeret technológiája, a 3D nyomtatású szemüveg, mely soha nem tapasztalt kényelmet és látásélményt nyújt amellett, hogy tökéletesen személyre szabott egyedi szemüveget viselhet.

  Ön egyedi. Egyedi arcformával, arcvonásokkal és érzelmekkel. Fejezze ki önmagát! Tegye egyedivé stílusát! Ünnepelje meg a Yuniku-val, hogy egyedi!

  Keretcentrikus helyett, látáscentrikus megközelítéssel a Yuniku teljes mértékben az Ön látását helyezi a középpontba. Együtt tervezi a keretet és a lencsét, hogy Önnek a legtökéletesebb látásélményt nyújtsa. A 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az Ön egyedi vizuális igényeinek megfelelő optimális paramétereket, és azok függvényében, 3D nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet. Először élvezheti az egyedülálló optikai precizitást, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül! Mivel a szemüvegkeretet az Ön egyedi arcvonásai alapján tervezzük meg, teljesen új látásélményt és rendkívüli kényelmet tapasztal majd Yuniku szemüvege viselésekor. A keret pontosan illeszkedni fog az arcához, tökéletesen helyezkedik majd el az orrán, és optimális távolságra lesz az orcáitól és a szempilláitól. Nem csúszik majd le, sehol sem fog szorítani.

  Hogyan jön létre a 3D nyomtatású szemüveg?

  Arcszkennelés során rögzítésre kerülnek az Ön arcvonásbeli adottságai. Ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen az Ön arcához, és lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus kiválasztását is.

  A Yuniku alkalmazás használatával összegyűjtjük az Ön vizuális és életstílusbeli igényeivel kapcsolatos adatokat, amelyeket figyelembe veszünk a megfelelő látómezők kikalkulálásakor.

  A következő lépésben kiválaszthatja a stílusához tökéletesen illő keretformát, színt és mintázatot. A program, pedig az arcához igazítja méretben a szemüveget, figyelembe véve a dioptriáját, hogy a legtökéletesebb kényelmet és látáskomfortot biztosítsa Önnek a 3D nyomtatott szemüveg. A folyamat során meg is tekintheti magát a képernyőn az egyedi tervezésű Yuniku szemüvegében. Amennyiben változtatni szeretne a program által ajánlott paramétereken, természetesen azt is megteheti. Kicsinyíthetjük, növelhetjük, keskenyíthetjük a szemüvegkeretét.

  A Yuniku a Hoya prémium kategóriás szemüveglencséivel kapható. Ön kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő lencsetípust. Legyen akár mindennapi viseletre, napfényre sötétedő, napszemüveg, vagy monitoros munkavégzés igényéhez gyártott lencse.

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jöjjön el üzletünkbe és ingyenesen beszekenneljük az arcát és megmutatjuk milyen szemüveg készülhetne Önnek. Az első 5 vásárló pedig 50% kedvezménnyel meg is vásárolhatja szemüvegét!

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea