OKTÓBER A LÁTÁS HÓNAPJA

  lh kicsiOktóber a látás hónapja. Az optikai szakma széleskörű összefogásából született kampány országosan javíthatja a lakosság egészségtudatosságát a látás területén is. Kezdeményezésünk célja, hogy az érintettek minőségi és szakszerűen elkészített látásjavító eszközöket (szemüveget vagy kontaktlencsét) viseljenek, illetve a szembetegségeket kiszűrjük.

  Ebben a hónapban a figyelem a látás, szemünk egészsége felé fordul. A kezdeményezés indulása óta mind két üzletünkkel mi is részt veszünk, várjuk a hozzánk betérőket egy ingyenes látásellenőrzésre.
  A várható élettartam kitolódásával és a környezeti ártalmak megszaporodásával egyre több ember számára jelent majd problémát a nem megfelelő látása. Az októberi akció részeként azok is nézessék meg a szemüket, akiknek nincs panasza, a szembetegségek ugyanis gyakran lassan, szinte észrevétlenül alakulnak ki, és okoznak visszafordíthatatlan elváltozásokat. Idehaza a szürkehályog a leggyakoribb látásprobléma, emellett gyermekkorban a kancsalság, a veleszületett rendellenességek, majd felnőttkorban a glaukóma, a fénytörési hibák és a cukorbetegség szövődményeként jelentkező szemfenék-problémák, illetve az időskori makuladegenerációk a leginkább jellemzőek.
  Amennyiben látásromlást tapasztalunk, rövid időn belül érdemes látásvizsgálatra jelentkezni. Nem biztos, hogy ez egy betegség jele. Lehet, hogy természetes folyamat. 40 év felett főleg közeli munkánál, olvasásnál vehetjük észre, hogy nehezebben látunk, romlik a koncentrációnk. Egy helyesen elkészített szemüveg vagy kontaktlencse nélkül elképzelhetetlenek a mindennapi életnek olyan alapterületei, mint a munka, a tanulás, a sport vagy a balesetmentes vezetés. Akár a rendszeresen fejfájásra szedett fájdalomcsillapítót is ki tudjuk vele váltani.
  Üzleteinkben két optometrista szakember vizsgál, illetve Dr. Nagy Piroska szemész szakorvos rendel,
  Ebben a hónapban ingyenes látásvizsgálattal várunk mindenkit üzleteinkben. Számos akcióval segítünk annak, akinek szemüvegre van szüksége és készíttetni szeretne.

  Bejelentkezés szemvizsgálatra

  Kérjen szemvizsgálatra időpontot üzleteinkben:
  Madách utcai üzletünk: 22/340-556
  (Székesfehérvár)
  Távírda utcai üzletünk: 22/507-360
  (Székesfehérvár)
  Oroszlányi üzletünk: 34/366-287

  Kontaktlencse rendelés

  Fogyóban a kontaktlencséje? Rendelje meg online, majd vegye át a kiválasztott üzletben!

  Rendelés

  Egészségpénztári kártyák

  Üzletünkben elfogadunk Szép kártyát, Erzsébet utalványt, és különböző egészségpénztári kártyákat.

  Teljes lista

  © 2017 Cserta Optika, Székesfehérvár, Oroszlány | Website By Onlinea